Dpo2 en Effect Veiligheid starten partnership

Effect Veiligheid en Dpo2 hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Dpo2 heeft een meerderheidsbelang genomen in Effect Veiligheid. Ronald Simonis blijft directeur van het nieuwe samenwerkingsverband.


Jeroen Peeters, Ronald Simonis en Erik Bartholomeus

Erik Bartholomeus, managing partner van Dpo2: “Wij kennen Effect Veiligheid al lang en weten dat we een goede match zijn. Met hun specialisatie op het gebied van Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne, Ergonomie en Arbeids- en Organisatiekunde, versterken zij onze integrale propositie op het gebied van Arbodienstverlening. Samen zijn we nog beter in staat om onze klanten brede maatwerkoplossingen te bieden.”

Ronald Simonis, directeur en vennoot van Effect Veiligheid: “Na 8 jaar bouwen aan Effect Veiligheid, willen we een volgende stap zetten in onze dienstverlening. Ons doel is om Effect Veiligheid als sterk label voor de toekomst te behouden en tegelijkertijd de dienstverlening aan onze klanten verder uit te breiden. In Dpo2 vonden we de juiste partner om deze ambitie samen waar te maken.”

Dpo2 is een allround HRM-dienstverlener en gecertificeerde Arbodienst. Met ruim 80 medewerkers werken ze landelijk bij klanten op locatie of op de kantoren in Eindhoven en Amsterdam.

Effect Veiligheid is een veiligheidskundig adviesbureau met 12 Arbo professionals. Zij ondersteunen industriële bedrijven en daarnaast organisaties in overheid, onderwijs en zorg, in het voorkómen van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Dat doen ze met RI&E, advies, onderzoek, training en detachering.

Delen

Categorie

Thema's

triangle-down