Partners

Doordat dpo2 een full service bedrijf is, zijn er altijd mogelijkheden voor samenwerking met partners met een specialisatie. Ook met onze partners gaan we duurzame, op de lange termijn georiënteerde relaties aan. Samen met hen investeert dpo2 in klantoplossingen die meerwaarde hebben. Samen staan we nóg sterker.

Heartpace

Performance Management met de mens centraal

Dpo2 heeft een exclusieve samenwerking met Heartpace. Dit van oorsprong Zweedse Performance Management platform onderscheidt zich door een totaalvisie op het gebied van Performance Management. Gericht op het optimaliseren van de interne gesprekken, het verhogen van wederzijds vertrouwen en ontwikkeling van mens en organisatie. In Heartpace kunnen alle doelstellingen van organisatie, afdeling en individu op een logische wijze aan elkaar gekoppeld worden. Het bevat daarnaast alle benodigde tools voor (360 graden) feedback, ontwikkeling en beoordelen van jouw medewerkers.

www.heartpace.com

HRoffice

Partnership in HR-technologie

Complexe HR-processen makkelijker en leuker maken dat is wat HROffice drijft. In partnership met HROffice levert en implementeert Dpo2 software voor recruitment, contractering, onboarding, planning en interne mobiliteit. Vaak als add-on op een bestaand HR-systeem van onze klanten. De oplossingen van HROffice kenmerken zich door optimale gebruiksvriendelijkheid, koppelbaarheid en excellente service.

www.hroffice.eu

Adver-Online

Partnership in arbeidsmarktcommunicatie

Een gedegen arbeidsmarktcommunicatiestrategie is een vereiste om het beste talent te bereiken en de juiste medewerker te vinden voor uw organisatie. Of het nu gaat om het neerzetten van jouw werkgeversmerk (Employer Branding) of een vacature (Job Marketing). Samen met onze partner Adver-Online creëren wij data gedreven arbeidsmarktcampagnes met gegarandeerd resultaat. Wij kunnen hierbij gebruik maken van meer dan 350 mediakanalen en Social Media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

www.adver-online.nl

HRTECH REVIEW

Partnership bij HR-technologie keuze

HRTech review is de expert community die HR-technologie in perspectief plaatst. Dpo2 is als consultancypartner verbonden aan HRtech Review. Hierdoor beschikken wij over een solide basis waarmee wij onze kennis op het gebied van HR-technologie continu op het hoogste niveau weten te houden. Komt er een nieuwe veelbelovende HR-tool op de markt, wij weten het als een van de eersten. HRTech review beoordeelt zelf alle HR-tools en platformen en verrijkt deze met reviews van daadwerkelijke gebruikers.

www.hrtechreview.nl

Alfa accountants

Partnership bij arbodienstverlening en verzuimbegeleiding

We werken duurzaam samen met het landelijk opererende Alfa Salaris en Personeel. Dpo2 ondersteunt Alfa bij onder andere arbodienstverlening en verzuimbegeleiding. Alfa verzorgt de ziek- en herstelmeldingen en treedt voor haar klanten op als vraagbaak. Dpo2 verricht het casemanagement bij langdurig verzuim (langer dan zes weken), houdt rekening met alle wettelijke verplichtingen en stelt relevante deskundigheid ter beschikking vanuit haar landelijke netwerk. Samen lossen we alle vraagstukken op.

www.alfaaccountants.nl

 Cofect

Partnership bij Talent- en Organisatieontwikkeling

Talent en organisatieontwikkeling liggen in elkaars verlengde. Samen met Cofect bestrijkt dpo2 het volledige werkveld van talent-, team- en organisatieontwikkeling. De dienstverlening van dpo2 en Cofect sluit naadloos op elkaar aan doordat dpo2 altijd werkt vanuit de bedrijfsvoering van de ondernemer en Cofect het individuele talent als uitgangspunt neemt. Deze heldere splitsing van verantwoordelijkheden stelt de P&O-regisseur in staat het totaal te overzien en te regisseren zonder te interveniëren op individueel niveau.

www.cofect.nl

UwVerzuimregisseur

Partnership bij begeleiding van de chronisch zieke medewerker

Als een medewerker chronisch ziek is en arbeidsongeschikt dreigt te raken komt hij terecht in een woud van regels en onzekerheden. Ook voor u als werkgever is dit soms een ingewikkeld gebied. UwVerzuimregisseur helpt chronisch zieke werknemers om regie te krijgen en te houden in de nieuw ontstane situatie.

www.uwverzuimregisseur.nl

ez2xs

Partnership in systemen

Dpo2 werkt al jaren samen met ez2xs als leverancier van ons eigen backoffice systeem. De zeer laagdrempelige opzet van het systeem met een volledige integratie van alle relevante modules hebben er toe geleid dat de samenwerking is uitgebreid naar het in gebruik nemen door dpo2 van het recruitmentsysteem van ez2xs. Hiermee is het back office van dpo2 geïntegreerd op o.a. de modules Projectadministratie, Tijdsregistratie, Agendabeheer, Email, CRM en Documentenbeheer.

www.ez2xs.com