Dpo2 DNA

Dpo2 werkt zij aan zij met de klant. We dragen oplossingen aan die we het liefst zelf uitvoeren. Hiermee worden we een onderdeel van de organisatie van onze klanten. Geen consultancy, maar vanuit ondernemerschap verantwoordelijkheid nemend voor onze bijdrage en resultaten. Deze manier van werken zit verankerd in ons DNA.

icon-cocreatie

Regie

Uw dpo2-regisseur overziet het gehele werkveld van P&O en neemt de regie én uitvoering in handen. U kunt dus bij één aanspreekpunt terecht met al uw P&O-vragen. Deze denkende doener benadert P&O vanuit een bedrijfskundig perspectief en tilt zo uw personeelsmanagement en bedrijfsvoering naar een hoger plan.

icon-cocreatie

Schaalbaar

Wat is wérkelijk nodig? Dpo2 beweegt mee met de omvang van uw organisatie. Daardoor passen onze oplossingen altijd bij uw bedrijfsvoering in benodigde omvang en kennis. Ons team vormt een flexibele ‘afdeling P&O’, inzetbaar naar behoefte. We doen nooit meer dan nodig is. We zijn een vast-variabel verlengstuk van uw bedrijfsvoering.

icon-cocreatie

Investeringsgericht

We benaderen P&O vanuit een bedrijfskundige invalshoek. Elke oplossing, proces, project, inrichting of interventie, benaderen we als een investeringsbeslissing. Dat betekent dat we altijd opereren op basis van kosten-batenanalyses én gericht op kostenbesparing.

icon-cocreatie

Oplossingsgericht

Met onze kennis voegen we efficiëntie en versnelling toe aan uw P&O-bedrijfsvoering. We gaan alleen voor oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen. Meer doen met minder. Of het nu gaat om recruitment, arbo-vraagstukken of talentontwikkeling: we komen met oplossingen waarvan u de meerwaarde zult ervaren.

icon-cocreatie

Co-creatie

Bij dpo2 spreken we graag van oplossingen in plaats van ‘advies’. Advies klinkt te vrijblijvend. We werken samen met u aan uw organisatie en dragen medeverantwoordelijkheid voor de resultaten. Samen met u komen we tot maatwerkoplossingen die we daarna samen implementeren. Woorden en daden dus.