Onze klanten

Om u een indruk te geven van onze mogelijkheden, leest u hieronder een korte beschrijving van een kleine selectie uit ons diverse bestand van opdrachtgevers varierend in branche, omvang en complexiteit.

Volledige uitbesteding P&O voor Bouwbedrijf Jansen Huybregts

Bedrijf: Bouwbedrijf Jansen Huybregts
Vraagstelling: Aansluiten P&O bedrijfsvoering op de nieuwe situatie ontstaan door groei van de onderneming
Oplossing: Na uitbesteding implementeren van een schaalbare full service P&O oplossing

Jansen Huybregts vraagt naast vakmanschap, ook een grote betrokkenheid en klantvriendelijkheid van het personeel. Algemeen directeur Willian van Kroonenburg: ‘Bij de eerste afspraak met dpo2 bleken onze verwachtingen goed aan te sluiten bij de oplossingen en aanpak van dpo2. Zij konden operationele P&O-werkzaamheden overnemen, zoals de salarisadministratie en de dagelijkse personeelstaken. Maar ook reikte dpo2 oplossingen aan op beleidsmatig- en organisatorisch niveau.’

Willian van Kroonenburg, algemeen directeur Jansen Huybregts: ‘Niet alleen vinden de werkzaamheden op vakkundige wijze plaats, het is met de dpo2’ers ook zeer plezierig werken. Door de transparante en anticiperende manier van werken past dpo2 goed in mijn eigen organisatie.’ Sinds 2013 worden ook Arbo-gerelateerde verplichtingen en verantwoordelijkheden voor Jansen Huybregts uitgevoerd. ‘We kunnen nu voor alle P&O-aangelegenheden bij één partij terecht. Dat levert ons bovendien een kostenbesparing op.’

www.jansenhuybregts.nl

Werving en selectie voor Profinn Property & Finance

Bedrijf: Profinn Property & Finance
Vraagstelling: Werving voor vier kernfuncties op korte termijn
Oplossing: Maatwerk oplossing op het gebied van W&S

Dat Recruitment Process Support (RPS) succesvol kan zijn is duidelijk gebleken bij Profinn. Door de flexibele benadering van dpo2 kon de recruitment capaciteit just in time opgeschaald worden naar het juiste kwalitatieve en kwantitatieve niveau nodig om 4 lastige vacatures in te vullen.

Owner Michaël Smeeman: ‘Nadat dpo2 zich in onze business en cultuur had verdiept, werden kandidaten gezocht en geïntroduceerd. In nog geen zes weken tijd waren de vacatures ingevuld. We zijn nu enkele maanden verder en de nieuwe collega’s zijn inmiddels ingewerkt en passen prima in ons team. Goed van hen, maar ook een compliment voor Jara en Carien van dpo2 die de matches tot stand brachten.

www.profinn.nl