Hoe blijf ik wendbaar met een vaste groep medewerkers?

Je medewerkers hebben veel kennis en kunde. Ze zijn waardevol voor je. Je wilt ze graag behouden, zeker in deze arbeidsmarkt. Maar hoe rijmt het hebben van een vaste groep mensen met wendbaar zijn? Dat vraagt om anders denken. Om bereid te zijn om niet (alleen) te denken in vaste functies en profielen, maar vooral in benodigde talenten, kennis en vaardigheden en rollen.

Dat betekent dat je moet weten wat je aan kennis, vaardigheden en talenten in huis hebt en wat je nodig hebt. Bij je strategische personeelsplanning kijk je niet (alleen) naar functies, maar vooral ook naar kennis, vaardigheden en talenten die je los van functies of afdelingen in kunt zetten waar nodig.

Op deze manier met het inzetten van je medewerkers om gaan, kan een behoorlijke verandering betekenen voor zowel management als medewerkers. En veranderingen kosten tijd. We helpen graag om deze verandering te begeleiden in uw bedrijf waarbij we gebruik maken van de kennis die we hebben van bijvoorbeeld gedragsverandering en agile werken.