Vitaliteit in coronatijd

Wat hebben bedrijven en instellingen, werkgevers en werknemers na een jaar coronapandemie nu geleerd? Welke inzichten heeft het ons opgeleverd en wat betekent dat nu voor de toekomst? Hoe houd je je medewerkers fit, vitaal en betrokken?

We hebben nu ruim een jaar te maken met de coronapandemie. Het betreft een ziekte die zich over de hele wereld verspreidt en veel slachtoffers maakt. Vrijwel alle landen hebben geworsteld of worstelen nog steeds met een effectieve aanpak van de crisis. Door de maatregelen en adviezen van de overheid zijn veel medewerkers vaker en langer thuis gaan werken.

Er zijn medewerkers die al maanden niet op het bedrijf zijn geweest. De coronacrisis heeft grote gevolgen gehad voor medewerkers die op locatie werken, maar vooral voor de thuiswerkers en hun leidinggevenden. Verwacht wordt dat ook in de toekomst vaker van huis uit gewerkt gaat worden. In de whitepaper Vitaliteit in coronatijd, zetten we onze belangrijkste bevindingen op een rij en geven we praktische tips hoe je medewerkers nu en in de toekomst fit, vitaal en betrokken houdt.

Ja stuur mij de whitepaper