Social Media

Social Media op maat

Social Media, een onmisbaar instrument wanneer u op zoek bent naar nieuw personeel. U boort een groot netwerk aan én bent direct bezig met het verder uitbouwen van uw employer brand. We zijn bedreven in het opzetten van verschillende soorten campagnes op verschillende soorten social media. Vanuit onze ervaring in diverse sectoren weten we precies op welke social media de doelgroep zich begeeft waardoor we heel gericht advies kunnen geven welke kanalen we aan moeten boren.

LinkedIn recruitment

LinkedIn heeft meerdere mogelijkheden en is vandaag de dag een belangrijk medium in het vinden van nieuw personeel. Het is mogelijk een vacature zowel organisch als betaald te plaatsen. Organische plaatsingen zijn die vacatures die in de tijdlijn verschijnen, de vacature wordt in dit geval gezien door de volgers en connecties op LinkedIn. Wanneer je daarentegen een vacature betaald uitzet kun je middels gerichte targeting heel specifiek de vacature richten op de juiste doelgroep. Hierdoor spreek je uitsluitend de kandidaten aan die jij passend vindt. Het budget zal per vacature verschillen en is doelgroep afhankelijk. Wij adviseren hierin op basis van onze ervaringen en best practices.

Facebook campagnes

Met Facebook zijn er tal van advertising mogelijkheden. Een regionale campagne of juist landelijk bereik? Alles kan ingeregeld worden. Op basis van geografische, demografische en sociale segmentatie wordt exact de doelgroep aangesproken die de advertising moet zien. We werken samen met gespecialiseerde bureaus, dragen zorg voor een continue afstemming en brengen ook nog eens op basis van data analyse de resultaten in kaart waardoor de campagne doorlopend kan worden gefinetuned.