De perfecte match gevonden voor Innovatec Hatchery Automation

Innovatec Hatchery Automation
Sinds 1991 is Innovatec een gespecialiseerde pionier in broederijautomatisering. Als marktleider in Europa en een toonaangevende speler wereldwijd, levert Innovatec hoogwaardige, in eigen huis geproduceerde apparatuur.

De uitdaging
Innovatec is een groeiende productie-organisatie die vervanging zocht voor onze tijdelijke dpo2 collega. Ze waren al langer op zoek, maar het bleek lastig in te vullen in deze regio. Het gewenste profiel: een stevige medior HR professional die productie snapt, een goede gesprekspartner is en naast tactische taken ook operationeel aan de slag wil.

De oplossing
We hebben meerdere kandidaten gesproken en voorgesteld, zodat Innovatec ook een goede vergelijking kon maken. Al snel viel de keuze op Tess, een ambitieuze en enthousiaste HR adviseur, die toe was aan een volgende stap.

De impact
Inmiddels is Tess ruim een jaar in dienst en heeft ze veel zaken in beweging gebracht. Dit heeft intussen geresulteerd in een promotie naar HR manager!

Tess Rödel Innovatec dpo2
Tess Rödel bij Innovatec

Erik Deunk van Innovatec Hatchery Automation: “Ik had een geweldige eerste maand met Tess Rödel bij innovatec! De samenwerking was plezierig en constructief en ik ben blij dat ik voor dpo2 heb gekozen voor de werving. Peter wees me op hun service en het kennismakingsgesprek voelde meteen goed. Ze begrijpen onze behoeften en hebben deze perfect ingevuld, met een uitstekende voorselectie van geschikte kandidaten. Ik zou dpo2 zeker aanbevelen aan andere organisaties!

Zowel wij als Tess vonden de recruiter van dpo2, Simone, zeer prettig om mee samen te werken. Ze voelt beide kanten goed aan (sollicitant – opdrachtgever) en heeft de focus op het menselijke aspect.”

Logo Innovatec

dpo2 Recruitment Regisseur Simone Blommers

Neem voor meer informatie contact op met Simone Blommers
via simone@dpo2.nl of bel 06 – 26883499

triangle-down