Recruitment Software

Implementatie en uitvoering

Met onze nieuwste recruitment software bieden we de oplossing voor meerdere uitdagingen die u ondervindt. Komen er zoveel sollicitanten binnen dat u het overzicht dreigt te verliezen? Moet u dusdanig veel handelingen doen waardoor het ontzettend arbeidsintensief is om een vacature van A tot Z te managen? Ontbreekt het u aan de juiste tools om een talentpool op te bouwen? Mist u up to date recruitmentinformatie waardoor u niet goed kunt sturen op KPI’s? Wij lossen dit op.

Met het recruitmentsysteem dat we aanbieden heeft u grip op het gehele recruitmentproces. Middels een geautomatiseerd ATS (Applicant Tracking System) wordt een recruitmentproces vanaf het publiceren van de vacature tot aan uiteindelijke aanname effectief verwerkt zonder het menselijk contact uit het oog te verliezen. Sterker nog, door het systeem krijgt iedere sollicitant nog meer de persoonlijke aandacht die de kandidaat verdient. Waardoor iedere sollicitant, of deze nou wordt aangenomen of niet, positief terugkijkt op het contact met uw organisatie. Belangrijk voor het werkgeversimago.

Talentpool en borgen van data + GDPR

Het systeem biedt tevens de mogelijkheid tot het inrichten en opbouwen van talentpools. Daarnaast is het voldoen aan de privacywetgeving een belangrijk topic en middels geautomatiseerde processen bent u vanaf heden compliant aan deze wetgeving.