Dpo2 wordt strategische P&O partner van FC Eindhoven

FC Eindhoven heeft dpo2 gekozen als strategisch P&O partner voor de voetbalclub. Hiermee verbinden beide partijen zich aan een gezamenlijk doel: het versterken van zowel de HR-organisatie als het kantoorpersoneel van FC Eindhoven.

Dpo2 zal een leidende rol spelen in het vormgeven en uitvoeren van het personeelsbeleid van FC Eindhoven. Daarnaast zal de expertise van dpo2 worden ingezet om de organisatiecultuur en kernwaarden van FC Eindhoven verder te versterken, met een nadruk op positiviteit, optimisme, eigenaarschap, een open vizier, samenwerking en oprechte belangstelling voor elkaar. Als onderdeel van deze samenwerking zal dpo2 ook actief participeren in de Business Club, waar kennis actief gedeeld zal worden met de leden.

Over FC Eindhoven

FC Eindhoven, opgericht als EVV in 1909 door de samensmelting van Sparta en Eindhovia, kent een rijke geschiedenis in het Nederlandse voetbal. Na verschillende kampioenschappen en fusies, waaronder die met Sparta Gestel in 1921, groeide de club uit tot een krachtige voetbalclub. Hoogtepunten zoals het veroveren van de K.N.V.B.-beker in 1937 en het landskampioenschap in 1954-1955 markeren de successen van FC Eindhoven. Sinds 11 maart 1993 is de betaald voetbal-tak zelfstandig verder gegaan als SBV Eindhoven, op 1 juli 2002 werd de naam EVV Eindhoven gewijzigd in FC Eindhoven.

“Wij streven ernaar enkel datgene te doen wat nodig is, vanuit een vernieuwende en ondernemende visie op P&O. Met toewijding en expertise binnen diverse specialismes werken we zij aan zij met onze opdrachtgevers. We zijn trots op de samenwerking met FC Eindhoven en het feit dat we behoren tot ‘de club van goei volk’.” – Bregje Brandt, Managing Partner bij Dpo2.

“Ik ben heel blij met deze samenwerking met dpo2. Ze leveren immers echt dienstverlening op maat van onze club, onder andere op basis van een grondige P&O scan, en helpen FC Eindhoven om op deze manier ook op HR-gebied stappen te zetten richting een steeds professioneler werkende club.” – Günther Peeters Algemeen Directeur FC Eindhoven.

 

Delen

Categorie

Thema's

triangle-down