VERZUIMREGISSEUR MET ERVARING IN DE REGIO UTRECHT

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je samen met een hecht team ondersteunt bij verzuim, preventieve en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Vind jij dat je nooit klaar bent met ontwikkelen en wil je continu de kwaliteit van jouw dienstverlening verbeteren? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan heeft dpo2 een interessante functie als Verzuimregisseur in de regio Utrecht voor jou!

Wat doet een Verzuimregisseur bij dpo2?

Je werkt voor opdrachtgevers uit diverse branches en adviseert en ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en HR dagelijks bij verzuim casuïstiek. Dat doe je in lijn met de bestaande wet- en regelgeving, maar nog liever gericht op een daadwerkelijk oplossing. Je brengt de grote lijnen aan en zorgt voor de rode draad in de complexe dossiers. Je signaleert trends en informeert en activeert management, HR en de directie om hierop te sturen. Natuurlijk heb je altijd oog voor preventieve maatregelen en ben je bezig om vitaliteitsinterventies en het ingezette beleid te implementeren. Hiervoor schakel je tussen alle niveaus van een organisatie. Je neemt het probleem niet over, maar je zorgt samen met de opdrachtgever voor totaaloplossingen. Deze oplossingen verzorg je samen met een hecht team vanuit dpo2 wat zich voortdurend blijft ontwikkelen en verbeteren.

Wat je ook doet is:

• Met het team en interne betrokkenen terugbrengen van het aantal (langdurige) verzuimdossiers
• Het implementeren van nieuwe opdrachtgevers, processen en werkwijzen
• Het managen van (soms complexe) projecten
• Het verzorgen van voorlichting en trainingen
• Ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van verzuimmanagement,
• Het monitoren van de (externe) partners, het volgen van de geleverde prestaties en het verbeteren van prestaties
• Het ontwikkelen van de jongere verzuimregisseurs en ze meenemen in de uitdagingen op het gebied van verzuim, re-integratie en preventie

Wat voor soort bedrijf is dpo2?

In 2003 is dpo2 gestart met het aanbieden van Duurzame Personeel en Organisatie Oplossingen. Door de jaren heen heeft dpo2 diverse klanten ondersteund met maatwerk oplossingen en zijn er gespecialiseerde Business Units ontstaan. De Business Unit Verzuim en Arbo is gecertificeerd als Arbodienst en helpt klanten met het implementeren van het eigen regie model, het reduceren en demedicaliseren van verzuim en verzorgt het casemanagement bij verzuimdossiers. Om dit te realiseren zetten wij voor onze klanten verzuimregisseurs, bedrijfsartsen, projectregisseurs en een uitgebreid partnernetwerk in.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Je hebt gevoel voor politieke context, bent je omgevingsbewust en bezit een hoge mate van organisatiesensitiviteit. Je gaat klant- en resultaatgericht te werk, bent zelfstartend en oplossingsgericht, hebt een sterke drive, neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Je straalt energie uit en je weet op een positieve manier opdrachtgevers en werknemers effectief aan te spreken op hun activiteiten, keuzes en resultaten. Tevens werk je altijd vanuit zowel het werkgevers- als werknemersperspectief.

Wij verwachten van potentiële kandidaten dat ze:

  • Fulltime beschikbaar zijn, 32 uur is bespreekbaar
  • HBO of academisch werk- en denkniveau hebben
  • In het bezit zijn van een Register Casemanagement opleiding of bereid zijn om deze opleiding te gaan volgen
  • Gedegen kennis hebben van relevante wetgeving op Arbo gebied
  • Een aansprekende track record hebben in Arbo en verzuimmanagement
  • Ervaring hebben met vraagstukken op gebied van preventie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
  • Ervaring en/of opleidingen met taakdelegatie of een arbeidsdeskundige achtergrond is voor ons een pré!

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een prettige werksfeer met een gepassioneerd team van verzuimregisseurs en bedrijfsartsen met diverse achtergronden en specialisaties. Een interessante werkomgeving waar ook meerdere regisseurs op alle andere P&O vakgebieden werken. Je komt in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoon en als je regelmatig moet reizen naar klanten een leaseauto. Wij verzorgen of betalen de interne en externe opleidingen die je nodig hebt voor jouw ontwikkeling. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en houden ook na een week hard werken van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ik wil graag nog wat meer weten. Hoe kom ik in contact?

Mocht je nog wat meer toelichting willen dan kun je contact opnemen met Stijn Langeweg (Business Unit Manager) via stijn@dpo2.nl of 088-2014201.

Ik wil graag solliciteren! Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Je kunt direct solliciteren door je motivatiebrief met CV te sturen. Wij nodigen geschikte kandidaten uit voor een eerste kennismaking met normaliter 1 à 2 vervolggesprekken. Daarna sturen we je een voorstel. Als jij ook akkoord bent, staat niets je meer in de weg om een mooie nieuwe stap in je carrière te maken.

Zie jij jezelf als Verzuimregisseur bij dpo2 werken? Dan kijken wij er naar uit om met jou in contact te komen!

Klik hier om direct te reageren.