vacature verzuimregisseur regio Amsterdam

Ben jij een gedreven teamplayer die passie heeft voor verzuim-, preventie– en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Neem jij graag de regie in handen, ook als het om je eigen carrière en ontwikkeling gaat? Ben jij zelfstandig, ondernemend en proactief en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren voor opdrachtgevers? Dan heeft dpo2 een interessante functie als Verzuimregisseur in de regio Amsterdam voor jou!

Wat doet een Verzuimregisseur bij dpo2?

Je werkt samen met een hecht team voor opdrachtgevers uit diverse branches en adviseert en ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en HR dagelijks bij verzuim casuïstiek. Je geeft de grote lijnen aan, zorgt voor de rode draad in de complexe dossiers en biedt daadwerkelijk de oplossing, met inachtneming van de bestaande wet- en regelgeving. Jouw opdrachtgevers bevinden zich rondom Amsterdam. Samen met de directie, management en HR van de opdrachtgevers kijk je vooruit, informeer en adviseer je ze op het gebied van trends, preventieve maatregelen, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Vervolgens coach je de leidinggevenden om in beweging te komen en de regie over te nemen.

Daarnaast:

 • Ben je een kei in het terugbrengen van het aantal (langdurige) verzuimdossiers;
 • Initieer en implementeer je nieuwe werkwijzen en processen;
 • Ben je proactief in het managen van (complexe) projecten;
 • Vind je het leuk om voorlichting en trainingen te geven;
 • Ben je een ware strateeg op het gebied van verzuimbeleid en verzorg je aansluitend de implementatie;
 • Is klantbetrokkenheid is voor jou erg belangrijk alsmede het verbeteren van de service;
 • Krijg je energie van het coachen van de jongere verzuimregisseurs en neem je ze mee in de uitdagingen op het gebied van verzuim, re-integratie en preventie.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Je hebt gevoel voor politieke context, bent je omgevingsbewust en bezit een hoge mate van organisatie sensitiviteit. Je gaat klant- en resultaatgericht te werk, bent zelf startend en oplossingsgericht, hebt een sterke drive, neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Je straalt energie uit en je weet op een positieve manier opdrachtgevers en werknemers effectief aan te spreken op hun activiteiten, keuzes en resultaten.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

 • 32 – 40 uur beschikbaar zijn;
 • HBO of academisch werk- en denkniveau hebben;
 • In het bezit zijn van een Register Casemanagement opleiding of bereid zijn om deze opleiding te gaan volgen;
 • Gedegen kennis hebben van relevante wetgeving op Arbo gebied;
 • Ruime ervaring hebben in Arbo en verzuimmanagement;
 • Ervaring hebben met vraagstukken op gebied van preventie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid;
 • Ervaring en/of opleidingen met taakdelegatie of een arbeidsdeskundige achtergrond is voor ons een pré!

Wat voor soort bedrijf is dpo2?

Dpo2 maakt een enorme groeispurt door. We zijn in 2003 gestart met het aanbieden van Duurzame Personeel en Organisatie Oplossingen. Dpo2 heeft veel opdrachtgevers ondersteund met maatwerkoplossingen en in de loop van der jaren zijn er gespecialiseerde Business Units ontstaan. Met name de Business Unit Verzuim en Arbo groeit als een speer. Deze unit is gecertificeerd als Arbodienst en helpt, met een ervaren en enthousiast team van verzuimregisseurs, bedrijfsartsen, projectregisseurs en een uitgebreid partnernetwerk, opdrachtgevers met het implementeren van het eigen regiemodel, het reduceren en de-medicaliseren van verzuim. Tevens verzorgen wij het casemanagement bij verzuimdossiers.

Wat heeft dpo2 mij te bieden?

Dpd2 wil graag dat jij, als nieuwe collega, met ons meegroeit en we bieden je allerlei mogelijkheden om te kunnen blijven groeien en jouw talenten verder te ontwikkelen. Een prettige werksfeer met een gepassioneerd team van verzuimregisseurs en bedrijfsartsen met diverse achtergronden en specialisaties. Uiteraard aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoon en als je regelmatig moet reizen naar klanten een leaseauto. Wij verzorgen of betalen de interne en externe opleidingen die je nodig hebt voor jouw ontwikkeling. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en houden ook na een week hard werken van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ik wil graag nog wat meer weten. Hoe kom ik in contact?
Mocht je nog wat meer toelichting willen dan kun je contact opnemen met Desiree Deijl, via desiree@dpo2.nl of 06-45674541.

Zie jij jezelf als Verzuimregisseur bij dpo2 werken? Solliciteer dan snel!