vacature medior P+O regisseur

Dpo2 groeit door en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar medior P&O regisseurs voor de regio Brabant en Zuid-Holland.

Als medior P&O regisseur ga je namens dpo2 aan de slag bij verschillende klanten en schakel je continu in jouw rol als adviseur, initiatiefnemer, implementator en uitvoerder op het gebied van P&O beleid en processen.

Klinkt goed! Hoe ziet de functie van de medior P&O Regisseur eruit?

Namens dpo2 werk je voor en bij klanten en draag je bij aan de uitvoer en verdere ontwikkeling van de P&O bedrijfsvoering. Dit doe je niet als consultant op afstand maar als betrokken adviseur en verlengstuk van de klant zelf en neem je verantwoordelijkheid. Je treedt op als gesprekspartner, gevraagd en ongevraagd, voor management en werknemers in alle aspecten van het P&O beleid. Je regisseert oplossingen voor de vragen van je klanten door behalve je eigen kennis & kunde ook de specialismen van je collega-regisseurs in te zetten op de momenten dat dat nodig is.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Iemand die het leuk vindt om met verschillende P&O onderwerpen bij verschillende klanten bezig te zijn. Je bent daadkrachtig, zelfstandig en resultaatgericht. Je hebt het lef om zelf initiatief te nemen, durft vernieuwend te zijn en je kunt zaken echt afmaken. We zoeken een collega met passie voor het vak en een ‘doen’ mentaliteit. Je hebt de ambitie om impact te hebben en zichtbaar te zijn.

Tot slot:

  • Heb je de opleiding P&O of HRM succesvol afgerond op minimaal HBO niveau
  • Ben je tenminste 28 uur per week beschikbaar
  • Heb je kennis van en affiniteit met P&O-systemen
  • Heb je minimaal 4 jaar werkervaring als P&O-er

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een afwisselende werkomgeving met een informeel en gepassioneerd team, een prettige werksfeer en specialistische collega-regisseurs op alle P&O vakgebieden. Bij dpo2 staat kennisontwikkeling en leren van elkaar voorop. Er bestaan volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als generalist, maar ook als specialist. Juist de combinatie van werken voor diverse klanten en hierbij voor langere tijd betrokken te zijn, geeft een extra impuls aan je ontwikkeling. Uiteraard kom je in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je meer toelichting willen, neem dan contact op met Mine Kösterelioglu (Recruitment Regisseur) via 06-12924401. Direct solliciteren is uiteraard ook perfect. Stuur je mail naar mine@dpo2.nl. of solliciteer via onderstaande button.

Solliciteer direct