P&O regisseur (24-40 uur per week)

Dynamische rol, voor een ervaren, commerciële HR Business Partner, die graag de regie pakt in de volle breedte van het P&O vakgebied.

Dpo2 groeit door en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een P&O regisseur voor de regio Brabant. Als P&O regisseur ga je namens dpo2 aan de slag bij verschillende klanten en schakel je continu in jouw rol als manager, adviseur, initiatiefnemer, implementator en uitvoerder op het gebied van P&O beleid en processen.

Klinkt goed! Hoe ziet de functie van de P&O regisseur eruit?

Namens dpo2 werk je voor en bij klanten en draag je bij aan de inrichting en ontwikkeling van de P&O bedrijfsvoering van deze klanten. Dit doe je niet als consultant op afstand maar als betrokken regisseur en verlengstuk van de klant zelf. Je neemt je verantwoordelijkheid en je treedt op als een stevige gesprekspartner, gevraagd en ongevraagd, voor management en medewerkers in alle aspecten van het P&O werkveld. Vanuit je eigen kennis & kunde regisseer je oplossingen voor de vragen van je klanten, en waar nodig zet je ook de specialismen van je collega-regisseurs in.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Iemand die het leuk vindt om met verschillende P&O onderwerpen bij verschillende klanten bezig te zijn. Je bent daadkrachtig, zelfstandig en resultaatgericht. Je hebt het lef om zelf initiatief te nemen, durft vernieuwend te zijn en je kunt zaken echt afmaken. We zoeken een collega met passie voor het vak met een ‘doen’ mentaliteit. Je hebt de ambitie om impact te hebben en zichtbaar te zijn.
Tot slot heb je de opleiding P&O of HRM succesvol afgerond op minimaal HBO niveau, ben je tenminste 24 uur per week beschikbaar en heb je tussen de 7-12 jaar werkervaring als P&O-er.

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een afwisselende werkomgeving met een informeel en gepassioneerd team, een prettige werksfeer en specialistische collega-regisseurs op alle P&O vakgebieden. Bij dpo2 vinden wij kennisontwikkeling en leren erg belangrijk en er bestaan dan ook volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als generalist, maar ook als specialist. Juist de combinatie van werken voor diverse klanten en hierbij voor langere tijd betrokken te zijn, geeft een extra impuls aan je ontwikkeling. Uiteraard kom je in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je meer toelichting willen, neem dan contact op met Bregje Brandt (Business Unit Director P+O) via 088-2014201 of solliciteer direct met je CV en motivatie via de sollicitatieknop op deze pagina.